Ανακαίνιση στην Θεσσαλονίκη

Αλλαγή πατώματος

Η αλλαγή του πατώματος αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανανεώσετε τον χώρο σας, δίνοντάς του νέα ζωή, στυλ και λειτουργικότητα. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δωματίου, το αλλαγμένο πάτωμα μπορεί να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα και εμφάνιση.

Οι λόγοι για την αλλαγή του πατώματος μπορεί να είναι ποικίλοι. Από την αναβάθμιση του στυλ και της αισθητικής του χώρου μέχρι την αντικατάσταση ενός φθαρμένου ή ανεπαρκούντος υλικού, η αλλαγή του πατώματος μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στην αίσθηση και τη λειτουργία του χώρου σας.

Κατά την επιλογή του νέου πατώματος, υπάρχουν πολλά επιλογές διαθέσιμες, όπως:

 1. Ξύλινο Πάτωμα: Το ξύλινο πάτωμα προσδίδει ζεστασιά και φυσική αίσθηση στον χώρο. Είναι κατάλληλο για διάφορα στυλ διακόσμησης και διατίθεται σε διάφορες εκδοχές, όπως παρκέ, laminate, και μασίφ ξύλο.

 2. Πλακάκια: Τα πλακάκια παρέχουν ανθεκτικότητα και ευκολία στη συντήρηση. Είναι ιδανικά για χώρους με υψηλή υγρασία, όπως μπάνια και κουζίνες.

 3. Κεραμικά Πλακάκια: Τα κεραμικά πλακάκια προσφέρουν ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Είναι ανθεκτικά στη φθορά και την υγρασία, κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 4. ΛαμινέιτΤο λαμινέιτ πάτωμα αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν αισθητική, πρακτικότητα και ανθεκτικότητα. Αυτό το είδος πατώματος προσφέρει πληθώρα οφελών που το καθιστούν κατάλληλο για διάφορους χώρους και χρήσεις.

  Οι κύριες προτεραιότητες του λαμινέιτ πάτωματος περιλαμβάνουν:

  1. Αισθητική: Το λαμινέιτ πάτωμα προσφέρει μια ευρεία γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και υφασμάτων που μιμούνται φυσικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα και πλακάκια. Αυτό επιτρέπει στο λαμινέιτ πάτωμα να προσφέρει μια αίσθηση φυσικού περιβάλλοντος χωρίς τις αντίστοιχες δαπανηρές απαιτήσεις συντήρησης.

  2. Ανθεκτικότητα: Το λαμινέιτ πάτωμα είναι ανθεκτικό σε γρατσουνιές, φθορές και χτυπήματα, καθιστώντας το κατάλληλο για χώρους με πολλή κίνηση. Η ανθεκτικότητα αυτή το καθιστά κατάλληλο για οικογένειες και κατοικίδια.

  3. Ευκολία Καθαρισμού: Το λαμινέιτ πάτωμα είναι εξαιρετικά εύκολο στον καθαρισμό. Το ανθεκτικό επιφανειακό υλικό αποτρέπει την απορρόφηση υγρών και αποτελεί επιλογή που συνεισφέρει στη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου.

  4. Εύκολη Εγκατάσταση: Η εγκατάσταση λαμινέιτ πατώματος είναι συνήθως απλή και γρήγορη. Οι περισσότεροι τύποι λαμινέιτ έχουν ενσωματωμένο σύστημα κλειδώματος, επιτρέποντας την ευέλικτη και γρήγορη τοποθέτηση.

  Είτε επιλέγετε λαμινέιτ πάτωμα για το σπίτι σας, είτε για επαγγελματικούς χώρους, η επιλογή αυτή προσφέρει μια ισορροπημένη σύνθεση μεταξύ ανθεκτικότητας, αισθητικής και ευκολίας συντήρησης.”

Άλλες υπηρεσίες

Ολική ανακαίνιση
Ανακαίνιση μπάνιου

Καλέστε μας ή συμπληρώστε την φόρμα και λάβετε προσφορά για την εργασία

work